28.9.11

Dondurma, Dondurma, Dondurmaaaa

Bir dondurma canavari olarak yedigim en muhtesem dondurma burada yapiliyor. Ve tabi ki bu cok ozel adresi sizlerle paylasiyorum evet yapiyorum bunu ;)

Cok fazla cesit mevcut her seferinde bana garip gelenleri (ozellikle susamli olan) denemek istesem de vazgecemedigim cilek tutkusuna yenik dusunuyorum. Benim favorilerim cilek ve mango. En son yesil cayliyla bi degisiklik yapiyim dedim ama dondurma olarak yesil cay pek de iyi bi fikir degilmis.

                                             
                                         Sundaes & Cones
                           95 E 10th Street, New York, NY 10003

13 yorum:

  1. Çok merak ediyorum, yurt dışındaki dondurmalar Mado lezzetini geçebiliyor mu? Yurt dışında yediğim dondurmalar çok çeşitli ama nedense hepsi krema gibi.. bu nasıl?

    YanıtlaSil
  2. Ozellikle dondurma arabalarinda satilanlar evet tam krema gibi ama bu dondurmanin tadi gercekten harika. cok dogal gercek cilek parcaciklariyla adeta bir solen havasinda diyerek cok da abartmak istemiyorum amaaa :) yolun duserse denemeni tavsiye ederim tertemiz cok cici bi yer.

    YanıtlaSil
  3. Şu görüntü çok çekici zaten:)

    YanıtlaSil
  4. Bende senin gibi dondurma canavarıyım.Favorilerime portakal va karaduttan sonra kavunlu dondurma eklendi.Her dondurmayı yiyemiyorum. kremalı gibi geliyor.Şimdilik mado diyorummm...:)görüşmek üzereee...:)

    YanıtlaSil
  5. Ben de Madonun kesme dondurmasini cok seviyorum. Karadutluyu bu yaz denemistim Turkiye de guzeldi. Bu onerdigim yerde cok fazla cesit var yeni lezzetleri bende denemeliyim ;) gorusmek uzre...

    YanıtlaSil
  6. Hosgeldin blog alemine. Bence cok guzel bir yerden baslamissin. Giz in blogundaki yorumlara bakarken, senin blogunun ismi ilgimi cekti, hem New York hem Turca ( ben de Floransa da bir Turca yim : ), sonra profilinde Aries gordum, ben de Koc um : ) NY haberlerini ve digerlerini bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Ne guzel bir yorum bu cok tesekkur ederim :) demek sen de Floransa'da bir Turca sin hem de Koc :) tatli yorumun sayesinde benim de blogundan haberim oldu ne iyi oldu ;)

    YanıtlaSil
  8. NYT;
    Blogunu az önce keşfettim ve ba-yıl-dım! Ben tam bir NY aşığıyım ve her sene bir aya yakın NY'da kalıyorum. Postlarının her birini çok sevdim. Umarım çok uzun süre yazmaya devam edersin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Muge, cok tesekkur ederim bir NY asigi olarak ve her sene 1 ayini burada geciren biri olarak begenmene ayrica sevindim :) ben de umarim cok uzun sure ve daha cok yazabilirim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. gerçekten harika görünüyor dondurmalarınız eğer nasip olurda birgün orayada gelirsem uğrarım başarılarınızın devamını diliyorum hayırlı işler...

    YanıtlaSil
  11. gerçekten harika görünüyor dondurmalar karadut herzaman favorimdir sizleri böyle vatandan uzakta başarılı işler yapmanızı görmek beni memnun etti saygılarımla başarılarınızın devamı dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guzel sozleriniz icin tesekkur ederim :) umarim deneme firsatiniz olur bir dondurma sever olarak begeneceginizi dusunuyorum :)

      Sil