10.11.11

Sincap :)


Sincaplar burada sokak hayvanlari sokakta kedi, kopek gormeye alismis ben ilk sincabimi gordugumde buyuk bir sevincle makinama sarildim. sonra baktim benim bu sevimli seyi sevme nidalarim etrafa pek bi degisik geldi. Ama ben etrafta pitir pitir dolasan bu sevimli yaratiklarin yanindan olece gecip gidenleri daha degisik buldum tabi o siralar.


ilk sincap fotosu da budur. Sanirim o da beni gorunce sasirdi.


Ben cok seviyorum sincaplari ve hep durup izliyorum, ellerindeki seyleri durup kemirmeleri o koca gozleriyle saskin bakislari beni bitiriyor, alip beslemek istiyorum hatta :) azcik vahsiler gibi ama, copleri karistirma aliskanliklari da var ben pek yakistiramiyorum kendilerine gerci bu aliskanliklarini.

18 yorum:

  1. orada gayet normal bişey sanırım sincap vs.ama çook sevimliler yafff

    YanıtlaSil
  2. pekte iriceler galibaa bende çok severim evde besleme fikri bi ara bendede oluşmuştu ama yazık yaa açağtı ormandı orda mutlu onlarda..

    YanıtlaSil
  3. Ben de sincapları ilk Moskovada görmüş ve bayılmıştım. Ama Amerikada bizim kediler gibi olağanmış sanırım ortalıkta görünmeleri değil mi:)

    YanıtlaSil
  4. Nasıl tatlı bir hayvandır bu sincap, kedi ve köpeğin sokakta olanına bayılmaz insanlar ama sincapların en bakımsız sokak hali bile feci sevilesi :) ben de olsam çok heyecanlanırdım herhalde görünce :))


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  5. Gulumsecim, evet her agacta gorulebilirler hemen hemen ve cok cok sevimliler :)

    YanıtlaSil
  6. Mambacim, irili ufaklilar degisik boylarda ve degisik renkler de. zaten pek insan canlisi degiller eve gidelim desen gelmezler sevilmekte pek umurlarinda degil karsiliksiz bir ilgi bizimkisi canim :)

    YanıtlaSil
  7. Deli Anne, bizde kediler burda sincaplar copleri karistiriyor. sokakta hic kedi gormedim ben onlar prensesler gibi evlerinde yasiyorlar :)

    YanıtlaSil
  8. BeTwin Us, Gercekten cok tatli bir hayvan bazen disaridan citir citir sesler geliyor bakiyorum pencereden, iki ayaginin ustunde pitir pitir bisey kemiriyor :) bi de topragi eseleyip biseyler saklamalari var ki Ice Age de ki deli sincap geliyor aklima cok severim onu da :)

    YanıtlaSil
  9. İlk defa yakından geçen yıl ki tatilimizde görmüştüm ne kadar da güzel diye seve seve bir hal oldum ama çok tatlı gerçekten de:)

    YanıtlaSil
  10. ortadaki resmen cek beni demis ya
    super:)

    YanıtlaSil
  11. Ikiz Annesi, ben de konusa konusa seviyorum onlari ama sessizce ;)

    YanıtlaSil
  12. Matias, gordugum ilk sincap o guzel poz verdi sagolsun

    YanıtlaSil
  13. A.aaa süpermiş ya! Bize garip geliyor buralarda tabi :) Sevimlilik abideleriii!

    YanıtlaSil
  14. Modafobik, bu sevimlilik abidelerinin bu kadar sevildigini tahmin etmiyordum hic :)

    YanıtlaSil
  15. ay yerim ben bunuuuu!!! :)

    YanıtlaSil
  16. Ahah ben de sevgilim "camdan hergün sincap giriyor lanet olsun" dediğinde çok şaşırmıştım. Ben tüm kemirgenlere (evet fındık fareleri de dahil)bayılırım hele sincaplar..ama cok bas belasıymıs bunlar bir sefer tüm toplantı notlarını parçalamışlardı:):)
    olsun, ben yine de camına sincapların geldiği bir evde oturmak isterdim:)

    buarada bloguna bayıldım:)

    YanıtlaSil
  17. Tia Maria, camdan girmeleri biraz sasirtici olabilir allahtan ben karsilasmadim. Pek cana yakin degiller ama ya. Ben de cok seviyorum kemirgenleri :)

    Bu arada blogumu begenmene sevindim :)

    YanıtlaSil