13.12.11

Yer Gok isil isil...


Aralik ayinin basindan sonuna kadar renkli, telasli hazirliklar suruyor. Heryer, hersey isil isil etkilenmemek mumkun degil. Herkes tatilin, yeniyilin heyecaniyla bir ayini cok mutlu geciriyor bu enterasan aslinda bir ay hayat duruyor, sadece cam agaclari, isiklar, susler ve cilginca alisveris eden insanlarla donuyor burada dunya. Hele cocuklar deli gibi mutlular bende olsam mutlu olurdum, gerci ben bu halimlede cok mutlu oluyorum :) En sevdigim goruntu isikli bir agactir benim bakmaya doyamam ki suan sokakta gorup gorebileceginiz herseyde bir isik olayi var. E haliyle ben buyulenmis gibi bakiyorum :)


Yukaridaki uc fotograf gecen yildan digerleri taze :) Hepsi Fifth Avenue`den. O kadar kalabaliktiki yuruyemedik resmen. Coluk cocuk her yastan insan, cok, buyuk, kocaman soguga aldirmadan oradaydilar. Bebek arabalarinin icinde o kadar minik bebekler vardiki o kalabalikta ve o sogukta.Bir ben alisamadim su soguga! Acaba sogukla savasim diye demi bi post yapsam :P lahana bebek gibi giyinip hizli hareket etmek bi nebze cozuyor sogukla savasimi.



Evet gelelim Fifth Avenue`de ki birbirinden unlu markalarin suslenme savaslarina. Benim favorim acik ara Fendi bakiniz hemen asagida kendisi ;) Yanibasinda da Tommy Hilfiger var o da kocaman isikli fiyonguyla gonlumu caliyor ve ikinciligi kapiyor...





Bu asagidaki bayanin ayakkabilari da guzeldi de ama bi turlu hepsini sigdiramadim ayakkabilar cikamadi. Niye bole oldu tabiki kalabaliktan :)


17 yorum:

  1. evet görüntüler hakkaten insanın istemsiz bi şekilde sırıtmasına yol açıyo:D ama istanbul da çok güzel şimdi,avm ler şık caddeler ,ışıl ışıl bende senin gibi sırf bunları izlemek için dışarı çıkıp dolaşıyorum:) öptüm o zaman:D

    YanıtlaSil
  2. ayy süperrr:))) heyecanımı kat kat arttırdı bu görüntüler:)))))

    YanıtlaSil
  3. Sanırım New York'ta yılbaşı çok güzeldir:)

    YanıtlaSil
  4. ben yılbaşı yaşayayım diye NEwYorka geliorum duramıcak gibiyim:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. blogunu yeni keşfettim, çok da beğendim. hem dolu dolu hem de seyirlik. takipteyim :))

    YanıtlaSil
  6. Bu arada perfume'un önce kitabını okumuş sonra filmini izlemiş birisi olarak çok severim canım :)))

    YanıtlaSil
  7. Vitrinle ışıl ışıl muhteşem olmuşlar gözlerimi alamadım :) burada da süsleniyor ama kıyas kabul etmez, orada bu bambaşka bir konsept halini almış. İnsan sadece bu ışıklara baka baka sokaklarda gezmekten bile büyük keyif alır, bayıldım her birine canım :)))

    YanıtlaSil
  8. Mambacim, aynen sadece izlemek icin disari cikilir saatlerce gezilir sineklerin isiga gelmesi gibi aslinda :) bende optum sekerim ;)

    Lolipu, evet cok guzel bir zamanda geliyorsunuz hepsini ve daha fazlasini yakindan goreceksin hergununuzun cok guzel gecmesini diliyorum :)


    Deli Anne, Gercekten cok guzel ilk sahit oldugumda cok sasirmistim bu kadar mi abartilir ugrasilir diye :) sehri isiklara boguyolar iyide ediyolar cok guzel goruntuler cikiyor :)

    YanıtlaSil
  9. Begum begum huuu, (bunu yazarken sarkiyida soluyorum her defasinda :) ) ama senin oralarda cok guzel isil isil :)

    Shopp-ing-bag, ne guzel seyler solemissin cok tesekkur ederim :) hosgeldin...

    Giz, Canim baska bir faliyete gerek yok bu aralar evet, sadece sokaklarda gezmek yeterli. olayi abartip balkonlarini bile isik yumagina ceviren insanlar var cok guzel gorunuyor ama yer gok isil isil :))
    Ben kitabi okumadim henuz okumak istiyorum ama.Konu gercekten cok ilgincti.

    YanıtlaSil
  10. Ne guzel bir NY turu yaptirdin bana, cok sagol. Cok ozledim NY u cok : )

    YanıtlaSil
  11. Aylincim seni mutlu edecek bir tura sebep olabildigim icin sevindim :)

    YanıtlaSil
  12. ne kadar güzel süslemişler hayran kaldım..

    YanıtlaSil
  13. Tubitos, umarim daha fazlasini ekleyebilirim bu senlik bitmeden ;)

    YanıtlaSil
  14. ah ahh geçen sene bu zamanlar oradaydım:) resimler nasıl iyi geldi anlatamam.ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  15. Pembe fiyonk, hersey gecen seneyle ayniydi ama, suslemelerde pek bi degisiklige gitmemisler merak etme ;)

    YanıtlaSil
  16. Gercekten guzel oluyor yilbasinda belki seneye ne dersin ;)

    YanıtlaSil