8.11.11

Central Park


  
New York`da kesinlikle en sevdigim yer Central Park!  Her defasinda nefes aldigimi hissedip, yuzumde huzurlu bi ifadeyle ayriliyorum.


Sehrin tam gobeginde bu kadar buyuk bir parkin olmasi gercekten inanilmaz  ya da bir Turca olarak bana oyle geliyor :)

Dort mevsim de birbirinden guzel ama benim favorim sonbahar manzarasi. Yapraklarin sararmis halleriyle o kocaman parki ortmeleri tam kartpostallik goruntuler.


Ozellikle haftasonlari cok kalabalik ve herkesde, 7 den 70 e bir aktivite bir aktivite :)


Daha cok Central Park postlari olur sanirim, bu baslangic olsun  ;)

19 yorum:

  1. çoooook güzel resimler bunlar,bi gün mutlaka new yorka gitmek istiyorummmm,yeni postlarını da heyecanla bekliyorum:))xoxo

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim :) Umarim gelirsin Gulumsecim hem sehir degistirmek istiyordun ya hani, belki sehirle kalmaz kita degistirirsin belli mi olur ;)

    YanıtlaSil
  3. Olmeden once gorulmesi gereken guzel bir yer
    Simdi orada olmak vardi, cimlere oturup ordekleri seyre dalmak:)

    YanıtlaSil
  4. Evet ordekleri insanlari dogayi seyre dalmak saatlerce...

    YanıtlaSil
  5. Ama sen zaten yasayıp olumsuzlestirmissin ki:)
    Ne mutlu sana

    YanıtlaSil
  6. Harika fotograflar, ne kadar guzel gorunuyor sehir. En cok gitmek istedigim yerlerin basinda geliyor New York. Ne sanslisin orada yasadigin icin :)

    Cok tesekkur ederim yorumun ve izleyicim oldugun icin. Ben de izliyorum, belki sayende gaza gelip, bir an once bir New York seyahati planlarim :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Denizcim ben de Tesekkur ediyorum :)
    Ne guzel olur gaza gelsen! dusunsene bu manzara da senin o harika outfit postlarin ne guzel olur ;)
    Hmm bahar aylari da cok guzel oluyor aklinda bulunsun ;)

    YanıtlaSil
  8. Evet, kesinlikle gidilmesi gereken bir yer oldu burası benim için.. önmüzdeki baharda gelmeye dair planlarımız var. Dilerim bir aksilik olmaz. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. Deli Anne, bende umarim bir aksilik olmaz bu guzel planinizda :) cocuklari birakip gelin hem rahat yolculuk hemde rahat rahat gezmek icin diyecegim ama onlarinda gorecegi cok sey var Selim'in Natural of History de ki devasa dinazor iskeletini ve daha bir cogunu gormesi onu cok mutlu edecektir :) bilmiyorum kiyamadim onlara da.

    YanıtlaSil
  10. bu nasıl güzel bir parktır böyle!!içim gitti şimdi!!

    YanıtlaSil
  11. çok merak ediyorum burayı inşallah bir gün giderim daha da bir özendirdin beni canım :)

    YanıtlaSil
  12. Tubitoscum, insallah gelirsin canim ;)

    YanıtlaSil
  13. Off, nasıl özlemişim oraları! Benim de en sevdiğim huzur bulduğum yer Central Parktı. Şubat ayında kalacak yer meselesini halledersem inşallah geleceğim :) Çook güzel fotoğraflar!

    YanıtlaSil
  14. Zet umarim gelebilirsin :) ama subat cok cok soguk hatta en soguk ay :( geldiginde de soguktu dimi biliyorsun zaten nasil bi soguk oldugunu keske daha sicak bi zamanda gelebilsen

    YanıtlaSil
  15. çoook güzel fotoğraflar, en son şirinler; fotoğraftaki kayalardan zıplıyordu :) central park'ın bendeki çağrışımı da bu oldu. :) sevgiler

    YanıtlaSil
  16. sJ, ben hala izleyemedim biliyor musun Sirinleri ama en kisa zamanda izleyecegim umarim ve senin bu yorumun da bende cagrisim yapacak :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Çok güzel bir yer centeral park şehir o kadar kalabalık gürültülü ki park da insan dinleniyor gerçekten çok keyifli bir yer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende ayni fikirdeyim seninle :) dinlenmek spor yapmak nefes almak piknik yapmak daha bircok sey yapmak icin harika bir yer Central Park :)

      Sil