25.1.12

Ortaya Karisik...

Bi baktim tek basina hic gibi gorunen bir suru fotograf var birbirleriyle alakasiz eee post yapsan yapilmaz hepsi ayri telden caliyor o zaman ortaya karisik bir post olsun bu da boyle iste :)



Bu eski karsi komsumuzun yilbasi suslemesinde kendini kaybettiginin resmidir :) Ilk gordugumde disari adim atar atmaz bir isik topu goz aliyor sonra ne ki bu diye sole bi bakis ve sok ani! Bi 5 dk durup izlemisimdir sanirim, guzeldi :)


Evet yeni yila burda girdim 2012`den cok hayir gelmeyecek gibi gozukuyor olabilir su kareyle, ama ben umutluyum :) saat 10 gibi son anda Times Square`e gidelim deyince aynen boyle oluyor girisler coktaaaan kapanmis sokak aralari bile dolup tasmis. Insanlar ogle saatlerinden yerlerini almis tuvaleti gelmesin diye onca saat bir sey icmemis arkadaslarim var. Onca saat orda beklemek hemde ac susuz cok olasi gelmiyor bana.


Bu aracin google araci oldugunu tahmin ettik etrafi cekiyor bu sokaklara bakarken suratinda turuncu bi telefon olan birini gorurseniz o benim ;p



Bu guzeller de bulasik seanslarimi renklendiriyor son gunlerde. Cok sevdim onlari farkli modelleri de eklemeyi dusunuyorum ki bulasik iyice renklensin :)


Bu heykelcikler de yeni yapilmis yerlerine gidiyorlar.


Cok renkli bir kasap et cesitliligine bakar misiniz lutfen!



Bu kisin etrafi beyaza buruyen ilk kari da gectigimiz cumartesi tesrif etti gec kaldi nerdeyse benim bile gozlerim yollarda kaldi (pek sevmiyorum kar). Geldigi gibi iki gunde kalkti gitti gecen seneyi dusunecek olursak bu sene pamuk gibi bir kis gecmekte diyip tahtaya vuruyorum. Gecen kisi dusunmekle yetinmeyip birde bir kac fotograf ekleyeyim neden kar sevmiyorum gorun :)






Hayatımda ilk defa bu kadar kar gordum. Bu fotograflar sabah saatlerinde cekilmisti hayat sadece bir kac saat durdu yani metrolar otobusler sabah saatlerinde calismadi oglen normale donmustu. yollar hemen acildi ilk fotografta gorulen araclarla, tabi haftalarca erimek bilmedi bu yiginlar ve  erirken hic hos olmadi :)

8 yorum:

  1. Demek sen de yeni tasindin, anlarsin halimden o zaman, Hakkaten cok zor is:) Bir yandan tam anlamiyla bir temizlik oluyor, kullanilmayanlar atiliyor falan, o kismini seviyorum ama 10 gun oldu hala hersey oturmadi, artik fena halde bikkinlik geldi bana, hicbirsey yapmak istemiyorum :)

    Bu arada o bulasik eldivenlerine bayildim, keske burda da olsa

    Sevgiler canım
    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Denizcim bende 15 gun sonra anca ufak tefek seyleri hallettim bi muddet bikkinlik geliyo hicisey yapmak istemiyosun sende biraz ara ver sonra halledersin detaylari kolay gelsin canim :)
    Bulasik eldivenleri mutfagimin prensesleri suan :)

    Sevgiler canim

    YanıtlaSil
  3. evini bu sekilde susleyen bir karsı komsum olsun isterdim :D

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ben de bulmusken kaybettim iste ;)

    YanıtlaSil
  5. Bloğunu yeni keşfettim canım ve bayıldım...İzleyicin oldum , resimler çok güzel...gezip görmüş gibi oldum sayende...Sevgililer günün kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  6. My princess, Tesekkur ederim ve hosgeldin :) seninde sevgililer gunun kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  7. Bu potpori kivaminda post'u cok sevdim!
    Yeni yil icin evleri suslemek tipki bir yarisma gibi oralarda di mi;) Cok daha coskulu basliyorlar yeni yila;)
    Su google araci cok ilgimi cekti, oyle oldugunu bilmiyordum;)
    Eldivenler pek sirin, benim de bulasik seanslarimi senlendirmem lazim boyle bi ciciyle;)

    YanıtlaSil
  8. SvGLove, evleri bahceleri suslemek gercekten bir yaris halinde ve bu amca bu yil benim birincimdi :) canim umarim italya' da bulasik makinasi yaygindir sen sadece renk olsun diye eldivenleri begenmissindir ;)

    YanıtlaSil