12.2.12

SoHo Marketplace



SoHo marketplace kucucuk ama icinde guzel parcalar bulunduran, turevlerini bircok yerde gorebileceginiz bir pazarcik. Tabi 2-3 ay once falan gitmistim simdi kis sartlari dolayisiyla ne alemdedir emin degilim.


Asil bahsetmek istedigim alanin en guzel urunlerine sahip bir marka "Studio Manhattan Art+Design" hemdeee bir Turk markasi :) tabi kesfetmemiz biraz aci oldu anlatayim hemen ama once bakalim neler yapmislar...




Saticinin Turk oldugundan bi haber rahat rahat konusuyoruz tabi. Ve o gozgoze gelis karsidakinin hafif gulumsemesi merhaba demesi ehem ohom neyse. Boyle tesadufler oluyor hatta bi keresinde metroda cok kalabalik bi saatte tam yanimda iki Turk kiz oturuyordu ellerinde harita surasi su mu burasi bu mu diye konusurlarken baya bi sure sessiz, pis pis dinledim :) son anda turkce cevap verdim cok sasirmislardi bide alisveris icin bi yer soyliycem ay turkcesi aklima gelmiyo dedim aklima gelmeyen kelimede ne olsun begenirsiniz outlet!!! yani sanki turkcesini cok kullaniyoruz gibi bide sanki kizlar ingilizceden bi haber gibi bidee sanki ben ingilizce dusunuyorum hep gibi! ayy cok buyuk salaklikti o ama bende yorgunluktan bide saskinliktan ole sacmaladim kizlar beni duyuyorsaniz acikliyim burdan ama zaten dedigim yere gittiyseniz hafizanizda bu salaklikla degil dolan valizinizle kalmisimdir dimi ;) Simdi niye hemen konusmadi aaa diyenler olabilir cevap veriyorummm...  ilk baslarda hep konusuyordum ama herzaman iyi karsiliklar almiyorsunuz Turk oldugu halde ingilizce cevap veren mi arasiniz, sizin candan konusmaniza ne var yani cok Turk var tavriyla yaklasan mi dersiniz daha neler var neler bu apayri bir post konusu olacak ama daha yumusak yazabilir miyim onun pesindeyim suan, gerekli yumusakliga gelince yazacagim ;)

Neyse gene konu nerelere geldi. Turk oldugumuz icin indirimli bir sekilde bir kartlik aldik urunler gercekten guzel. Iyi birer New York hediyesi olabilirler bence :)



12 yorum:

  1. çok keyifli bir yere benziyor :)

    YanıtlaSil
  2. ahh ahhh 4 gün kaldık, ama tekrar gelmek istiyorum New York'a. Sindire sindire gezmek, görmek istiyorum. Nolur daha sık post yaz New Yorkla ilgili. En azından senin postlarınla hayallere dalayım:)))

    YanıtlaSil
  3. Deli Anne, pazarlarin keyfi bir baska tabi kucuk mucuk idare ediyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. Lolipu, 4 gun gercekten kisa bi zaman ama tekrar gelmeyi bu kadar istedigine gore cok guzel gecmis 4 gun :) umarim en kisa zamanda daha uzun sureligine gelirsin.
    Daha sik post yapmak konusunda haklisin :(

    YanıtlaSil
  5. cok sevdim ben bu NY tasarimlarini. boyle pazarlarda cok ilginc urunler olur, gezmeye doyamam ben. Cupcake tadinda bir gun diliyorum sana;)

    YanıtlaSil
  6. GoNcha GoNcha, Evet bende bayiliyorum gezmeye, didiklemeye pazarlari :) cupcake tadinda bir gun guzel olsa gerek tesekkur ederim ;)

    YanıtlaSil
  7. ah tatlım o türkçe arama işi çok sıkıntı yaratabiliyor:) Outletin türkçesi ne acaba ??? Buldummm Seri sonu satış mağazası nıhahha Soho harika daha sık post bekliyorummm:)))


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Begumcum bende seri sonu satis magazasi dedim de ne gereksiz di hep outlet demiyo muyuz sanki :) havalar biraz isininca daha cok post gelecek diye umuyorum ;)

    YanıtlaSil
  9. kartlıklar çok güzelmiş, ne kadar çok çeşit var!

    YanıtlaSil
  10. Matissera, bende en cok kartliklari begendim. Evet baya cesit var hangisini alacagina karar vermek biraz uzun suruyor :)

    YanıtlaSil
  11. Cok guzel bir girisimcilik ornegi. Kebap'tan baska bir seyler tanisinlar Turkleri yahu! Cok sevdim tarzlarini, utunlerini. Not aldim bile;) Ama zaten New York'a geldigimde seni bulacagim icin, beni oraya goturursun diye umuyorum canim:))

    YanıtlaSil
  12. SvGLove, bizi nasil taniyorlar konusunda bir post yapsam anca biraz anlatabilirim sanirim! Gideriz tabi ki canim :)

    YanıtlaSil