9.5.12

git git tembellik!



Sevgili blogcum biliyorum iyice abarttim haftada bir girilen post sayimi ayda 1'e cikartmanin utancindayim cok tembelim ama cok planli programli herseye yetisen harikalar yaratan biri olmak istiyorum icimde var yani bu istek ;)



Aslinda post haline donusturmek istedigim cok sey oluyor zaman zaman. hatta fotograflar yuklenmeyi secilmeyi bekliyor ( ama o secme ayiklama evresi beni olduruyor iste).



Bahar geldi canlanacagim derken İyice tembellestim bahar yorgunlugu diye bisey varya bide kronik yorgunluk diye bisey varmis, sanirim ben ondan oldum. cok disiplinli bi sekilde spor yapmam gerekiyor sanirim tek kurtulus bu bide gunluk ve haftalik programlar hazirlamam gerek, baya cizelgeli sekilde hemde. Benimle ayni durumda olanlar varsa benim buldugum cozumler bunlar sizin de varsa paylasin hep beraber kurtulalim bu illetten :)


Bu arada artik "anilar" seklinde bir bolum olusturmayi dusunuyorum blogda tabi burada yasadigim seyler olacak, ilginc seyler, Turkiye'de ve New York'da ki farkliliklar kiyaslamalar falan gibi. ( aslinda bunu simdi yeni dusunmus gibi yazmiyim pek tabi uzun zamandir yapmak istedigim bisey bu, hep bu kronik yorgunluk yuzunden iste :p) hem bana ilerde guzel olur okudukca, hem de gelmek isteyen burda olan insanlara fikir olur belki. İste bole simdi bunlari yazdim ki hic degilse utanirim artik da, su planlama isinde ki basarimi gerceklestirmeye de dokerim.

P.S. fotograflar Hudson River Park'dan
P.S. 2 anilar basligi biraz demodemi oldu acaba onu biraz dusuniyim belki degisir ;)

18 yorum:

  1. ayni durumdayiz ya! bende ders yetistirmeye çalisiyorum ama sürkeli bir tembel modundayim. illa son dakika stresi olacakki üretken biri haline geleyim (: su bahar yorgunlugu denen seyi hiç yasamamistim bugüne kadar ama bu sene harbiden banada bir seyler oldu :/ bide bu kasvetli belçika havasi hiç ama hiç yardimci olmuyor.. aksina insanin moralini bozuyor. neyse su iki paper bir bitsin, havalarda o zamana kadar insallah düzelirde bende kendimi disariya atarim :D enerji toplamam lazim.. aaaacilen! su son foto varya, ahh ah! o skyline ne güzel (: bir gün canli görmek nasip olacak insallah. sevgiler, Merve

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birde hava kapali olsa ne halde olurdum kim bilir gunes enerji veriyor tabi :)
      Umarim en kisa zamanda Mervecim ;)

      Sil
  2. O farklari ben yaziyorum:)) Inanilmaz komik seyler cikiyor Turkiye ile Amerika arasinda...
    Fotolar cok guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Didem senin yazdiklarini da okumak isterim o zaman.
      Farkliliklarin komikliginden ziyade yasarken ki hal daha komik :)

      Sil
  3. Hudson River Park diyince aklıma sadece yatırımlık yeni daireler geliyor. Deli miyim neyim. 8 sene önce o kadar ucuz condolar vardı ki, o zaman alsam şimdiye üçe katlamıştı. ey gidi. (Bak sahiden yaşlanıyorum, görüyor musun?)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mugeeee inanmiyorum sana hangi 3 deli gibi pahali suanda! ki benim en cok yasamak istedigim yer West Village hatta Hudson River Park manzarali bi ev ah ah diyorum! Her sabah her aksam parkta deniz havasiyla yururdum ne tembellik kalirdi ne bisey! Keske alaydin bende ey gidi diyorum :)

      Sil
  4. güzel ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. ah seni nasıl anlıyorum. bazen diyorum ki keşke her gün yazabilsem... Ama sen sıklaştır postlarını, New York'u senin gözünden tanımak ayrı bir keyif :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim bu sozle biraz daha motive olmus olabilirim suan :)

      Sil
  6. canım bende de var bi uyuşukluk hergün post yaptıgım günleri özledim.. anıları da merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel bi uyusukluk bizdeki bu hal demek ki Tubitoscum :)

      Sil
  7. anılar, ilginç olaylar gibi bölümü mutlaka yap canım.hem daha sık post gir artık seviyorum yazılarını okumayı <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumdan sonrada yapmazsam artik :) tesekkur ederim canm <3

      Sil
  8. Canim, ben cizelgelerle asla yasayamiyorum. Kucukken bile ders programi yapip, asla uyamazdim. Planli, programli olmayi sevsem de program tablolari arasina sıkısmayi hic sevmiyorum! Onun yerine, gun boyunca aklimda yapacaklarimi tekrarlayip duruyorum, bir zamana oturtuyorum, hepsini uygun gordugum zamanda yapiyorum sonra.

    Bir sonraki anili post'unu okudum, ona da yorumum gelecek. Hep yaz sen boyle, hem okumasi guzel, hem de elbet bir gun isimize yarar, anilarda verdigin detaylar;)

    YanıtlaSil
  9. Bende malesef programlamada fena degilim de uygulamada berbat durumdayim ozellikle bu aralar! zaten cizelge falan yapmisligim yok daha :p
    Tesekkur ederim Sevgicim :)

    YanıtlaSil
  10. Bu aralar ne programlama, ne uygulama iyice kaymış durumdayım :( insan kaldırabileceğinden fazlasının altına girince düzen bile kalmıyor. Ne kadar güzel New York, çok özeniyorum sana keşke ben de farklı bir ülkede uzuuun süre kalabilsem. İstanbul'daki kaos ciddi anlamda yutuyor insanı, yaşadığını anlayamıyor insan :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duzelecegiz insallah Gizemcim yakin zamanda umut edelim :p New York guzel ama bende bazen oralarda olmak istiyorum ozellikle birbirinden leziz sofralari gorunce hele Bodrum da falan olacaksam hemen isinlanabilirim suan :)

      Sil